Veiligheidsvoorschriften en Onderhoud

Veiligheid

Veiligheidsvoorschriften

De speenkoorden van HUM by MUM voldoen aan de veiligheidseisen van NEN norm 12586 + A1 en zijn daarom maximaal 22cm lang exclusief clip.

Let bij de producten op dat u altijd;

  • controleert of alle onderdelen nog goed vast zitten voordat u het aan uw kind geeft.
  • de producten controleert op beschadigingen of mankementen.
  • De producten die hout bevatten niet ondergedompeld mogen worden in water.
  • De producten die houten materialen bevatten niet in de vriezer kunnen ,aangezien hout een natuurlijk materiaal is die gevoelig is voor alle warmte of kou bronnen.

Laat uw kind nooit zonder toezicht met de producten van HUM by MUM spelen.

Als je kindje toch het product in zijn mond stopt dan kan dat gebeuren maar controleer daarna of het product in dezelfde staat is als daarvoor. Bij twijfel gebruik het product niet.

Vervang de producten of gooi ze weg wanneer ze beschadigd of versleten zijn.

Houd u er rekening mee dat producten die veelvuldig gebruikt worden onderhevig zijn aan slijtage controleer daarom altijd het product.

Laat de producten in hun originele staat.

De speenkoorden, wagenspanners, hydrofiel doeken en bijtringen zijn niet bedoeld als speelgoed maar enkel als decoratie of hulpmiddel. Als ouder/verzorger blijft u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind.

Let u op dat de speenkoorden met geverfde kralen niet in de mond gestopt mogen worden. Deze kralen zijn gelakt met een lak op waterbasis als deze kralen in aanraking komen met vocht dan gaat deze laag eraf.

HUM by MUM is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder / verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik van onze producten en de veiligheid. Controleer daarom altijd het product voordat u het aan uw kind geeft.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan bij de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften. 

Onderhoud

Speenkoorden, wagenspanners en bijtringen

Deze producten zijn eventueel voorzien van siliconen kralen, houten kralen en houten kralen die zijn omgehaakt. Deze producten mogen niet blootgesteld worden aan warmte en kou bronnen. Kook de producten niet uit en plaats ze niet in de vriezer of koelkast. Maak deze producten schoon met een licht vochtig doekje. Eventuele onderdelen van metaal niet nat maken in verband met het mogelijk oxideren van het materiaal.

Let u er op dat de speenkoorden met geverfde kralen niet in aanraking mogen komen met vocht. U kunt dit koord met een droge doek schoonmaken. Als u toch besluit om het koord met vocht te schoonmaken dan gaat de laklaag die op waterbasis is eraf.

Hydrofiel doeken en lakentjes

Deze producten kunnen gewassen worden op 30 graden. Drogen in de droger wordt afgeraden. De producten kunnen gewoon gestreken worden.